Zomerhoroscoop: Weegschaal

30.07.2018 12:41
zomerhoroscoop Weegschaal

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.


Weegschaal

23 september – 22 oktober
 

Liefde & gezin

Het is fijn dat de seks onverminderd goed blijft, maar wat meer stabiliteit buiten de slaapkamer is van harte welkom. Deze zomer is je liefdesleven in grote lijnen gewoon fijn. Niet alleen voor Weegschalen met een vaste relatie, maar ook voor singles. Heb je zin in een nieuwe liefde? Er komt iemand die je hart laat dansen. Is het nog te vroeg, dan is het een vriendschap die je energie en inspiratie geeft.
 

Werk & geld

Je staat aan het begin van een nieuwe periode. Tenminste, als je de kansen grijpt. Je kunt het lot een handje helpen door weer eens flink te gaan netwerken. Probeer te voorkomen dat werk en gezin met elkaar in botsing komen. Voorkom onnodige stress door met een planning te werken en afspraken goed te controleren. Ook belangrijk: zorg dat je goed uitgerust op vakantie gaat.
 

Lees ook
5x zo maak je op vakantie met je gezin ook tijd voor jezelf >

 

Geluksfactor

Je hebt je de laatste tijd zorgen gemaakt over je kind. Als moeder voel je vaak intuïtief dat er iets is. Luister naar dat gevoel. Loslaten is niet makkelijk, maar mensen die je telkens leeg en uitgeput achterlaten, zijn je vrienden niet. Hoog tijd een eind te maken aan zulke vriendschappen. Tot slot: maak je niet druk om een situatie die je toch niet kunt veranderen.

 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >