Zomerhoroscoop: Tweelingen

08.07.2019 12:40
zomerhoroscoop Tweelingen

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

21 mei – 21 juni
 

Liefde & gezin

De kunst van het genieten kun je fijn afkijken van je kinderen. Hun intensiteit geven je energie en maken weer duidelijk waar het écht om gaat: liefde, aandacht, gezondheid, je gezin/familie en een paar goede vrienden. De liefde speelt al het hele jaar een grote rol. Soms is het uitdagend, maar het is vooral intens. Augustus ziet er veelbelovend uit, ook voor single moeders. Ben je toe aan een nieuwe, serieuze liefde? Die kan deze zomer voorbijkomen. Maar overhaast niks.
 

Lees ook
Datinggids voor de single moeder >

 

Werk & financiën

Deze zomer lijkt het of veel zaken stilvallen; een hele uitdaging voor jouw ongeduldige karakter. Juni is supergoed voor geldzaken, dus het kan even schrikken zijn dat deze lijn niet doorzet. Een hoge rekening komt nu niet gelegen. De eclips van 2 juli dwingt je om orde op zaken te stellen en de maansverduistering van 16 juli heeft invloed op de financiën van je partner. Het kan een gevolg zijn van veranderingen op het werk of een investering die verrassingen met zich meebrengt. Op je werk is het druk en de spanningen zijn je soms te veel. Tijdens de vakantie neem je vanzelf afstand, maar probeer de zaken ook geestelijk echt los te laten. Dat zorgt ervoor dat je uitrust en na de zomer een goede beslissing kunt nemen over de toekomst.
 

Geluksfactor

Wil je terugkomen op een eerder besluit? Daar is niks mis mee. Soms is het een geluk als je iets niet krijgt. Voor een gecompliceerde situatie komt een oplossing.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >