Zomerhoroscoop: Stier, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:21
zomerhoroscoop stier

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Stier, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

21 april – 20 mei
 

Liefde/gezin

Als er iemand is die bijna 180 graden is gedraaid, ben jij het wel. Van nature stabiel en evenwichtig ben je rebelser, avontuurlijker, maar ook veranderlijker dan ooit. Je hakt knopen door, doet deuren dicht en richt je op de toekomst. Geen wonder dat je gedrag effect heeft op je relaties. Vooral omdat je soms behoorlijk onrustig kan zijn en tegen de muren oploopt als je te weinig persoonlijke vrijheid krijgt.

Uitzonderingen daargelaten ziet je gezinsleven er stabiel uit, alhoewel de eclips van juni het startschot was van veranderingen in je gezin/familie en/of je huis. (Begin december krijg je daar trouwens weer mee te maken.) Dat de emoties af en toe flink kunnen oplopen is een feit, maar je aangeboren talent om kalm te blijven in moeilijke situaties sleept je overal doorheen.
 

Lees ook
Mama is ongeduldig: ‘Dat gemier ook altijd’ >
 

Werk/financiën

Jij lijkt een van die mensen die (relatief) weinig te klagen hebben. In elk geval niet zolang er geen geldzorgen zijn en je het naar je zin hebt op je werk. Beide punten kun je afvinken. Er kan zelfs sprake zijn van ‘gelukkig geld’: een mooie meevaller of een aangename belastingteruggave.

Van eind augustus tot half oktober is het advies om voorzichtig te zijn met grote uitgaven. Prijzen vergelijken, het bekende nachtje ergens over slapen en afspraken op papier zetten voorkomen veel ergernis.
 

Kansen en uitdagingen

  • Je geduld wordt flink op de proef gesteld. Als dingen niet gaan zoals ze moeten, moeten ze maar zoals ze gaan.
  • Je gevoelens kunnen snel omslaan. Prille liefde? Roep niet te snel dat dit voor altijd is. In oktober wordt duidelijk hoe het echt zit.
  • Impulsief handelen? Mwah, dat pakt vaak anders uit dan je hoopt.
  • Verleer je de edele kunst van het luieren niet?

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >