Zomerhoroscoop: Stier

08.07.2019 12:41
zomerhoroscoop Stier

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

21 april – 20 mei
 

Liefde & gezin

Natuurlijk ben je er voor je gezin, je familie en je werk, maar je hebt vooral in juli rust nodig. En verandering. En meer opwinding. Nee, dit is geen vreemde combinatie: aandacht voor je gezin én de relatie met je partner zijn belangrijk, maar vooropstaat dat je structureel meer tijd voor jezelf nodig hebt. Dat zou je eigenlijk moeten regelen, Stier, want je wordt er een leuker en blijer mens van. Het is tijd voor een aantal nieuwe gewoontes, minder sleur, meer reuring en minder verplichtingen. Als jij happy bent, is dat een weldaad voor je hele gezin. Aandachtspuntje is dat je stemmingswisselingen verwarrend zijn voor jezelf en de mensen om je heen. Probeer iets te doen aan de onrust die je soms ervaart – en uitstraalt.
 

Lees ook
‘Ik liet mijn kind nieuwe dingen uitproberen en deed dat zelf ook’ >

 

Werk & financiën

Voor jou is het geen geheim dat 2019 een jaar van hard werken is. Op zich is daar niks mis mee, zolang thuis alles op rolletjes loopt. Vooral september is een belangrijke maand voor nieuwe zakelijke ontwikkelingen. Daar stuur je het zelf op aan, want je bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Voor juli is het advies om voorzichtig te zijn met je geld. Veel aankopen voldoen niet aan je verwachtingen of zijn gewoon te duur. Je bent nu nogal impulsief als het om je financiën gaat. Prima als je ‘speelgeld’ hebt en een tegenvaller kunt opvangen. Als dat niet het geval is, slaap dan nog een nachtje over kostbare aankopen.
 

Geluksfactor

Omarm kansen op veranderingen. Maak je minder druk om wat anderen van je denken. Je communicatie kan beter. Ga er niet van uit dat anderen wel begrijpen wat je bedoelt.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >