Zomerhoroscoop: Ram

24.07.2018 10:58
zomerhoroscoop Ram

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.


Ram

21 maart – 20 april
 

Liefde & gezin

Het valt niet mee om werk en privé in balans te krijgen. Omdat het druk is, maar ook omdat je van alles tegelijk probeert te regelen. Het is niet simpelweg een kwestie van prioriteiten stellen, want alles heeft nu je aandacht nodig. De eclips van 13 juli beïnvloedt je gezin en de maansverduistering van 27 juli kan een vriendschap onder druk zetten.

Voorkom problemen: eerst denken, tot tien tellen en daarna pas spreken en handelen. Je partner houdt van je, maar je moet wel tijd vrijmaken voor jullie relatie. Ben je een single mama: waarschijnlijk is dit geen tijd voor serieuze liefde, wel voor egostrelende aandacht.
 

Lees ook
Waarom het egoïstisch is om als moeder niet goed voor jezelf te zorgen >

 

Werk & geld

De grootste uitdaging: jezelf beheersen en geduldig zijn. Als je je humeur laat verpesten door een tegenvaller, een lastige klant of een norse baas, kost dat alleen maar energie. Misschien wil je te veel. Of wil je het te snel. Of accepteer je niet dat de tijd nog niet rijp is. Geniet van kleine dingen en focus je daarop. Je zult zien dat een heleboel dingen wél goed gaan. Gebruik deze zomer om op adem te komen. Ben je op zoek naar een andere baan? Vanaf eind augustus komen er nieuwe mogelijkheden.
 

Geluksfactor

Je zit niet graag stil, maar op dit moment zit er nauwelijks beweging in bepaalde situaties. Het is zinloos om tegen de stroom in te zwemmen, dus accepteer dat je nu weinig kunt veranderen. Loslaten geeft rust en dat is precies waar je nu behoefte aan hebt.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >