zomerhoroscoop Maagd

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.

Maagd

24 augustus - 22 september
 

Liefde & gezin

Wat de liefde betreft zijn je verwachtingen, wensen, eisen en ideeën de laatste tijd enorm veranderd. Je zegeningen tellen lukte je nog nooit zo goed als nu. Je zit goed in je vel en maakt je niet meer druk over het Perfecte Plaatje. Je gezin is alles voor je en vormt de basis voor je geluk. Misschien kan je seksleven wat meer pit gebruiken. Hoe goed het ook loopt tussen jullie; seks is het cement van je relatie. Ook je vriendschappen hebben onderhoud nodig. Ben je single mama: verlies je hart niet te snel. Een roze bril maakt alles mooier dan het is.
 

Lees ook
Zo houden deze moeders de seks spannend >

 

Werk & geld

Het is razend druk, maar je geniet van je werk. Hoe fijn het ook is om moeder te zijn, je krijgt energie van je baan. Rond juni mag je rekenen op een leuke financiële meevaller of goed nieuws over geldzaken. Sommige Maagden maken vanaf eind juli kans op een andere job. Als je een stap vooruit wil zetten, gaat dat nu zeker lukken. Toch is het slim niet over een nacht ijs te gaan voordat je een beslissing neemt – let ook op de kleine lettertjes.
 

Geluksfactor

De komende maanden valt er veel te vieren. Vooral juli ziet er in dit opzicht heel goed uit, maar je eigen verjaardag komt ook in zicht. Dit jaar laat je deze dag niet ongemerkt voorbijgaan. Je intuïtie en interesse in spiritualiteit groeien. Iemand in je omgeving wakkert die belangstelling aan en zet je misschien op een nieuw pad. Ook fijn: een hardnekkig kwaaltje verdwijnt.


 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

BN'er-moeders op Instagram

Van afkoelen in het zwembad tot popcorn smokkelen: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Samen op tour


Handig, zo'n buik


Dat kan natuurlijk ook

 

Popcorn naar binnensmokkelen bij de filmhallen! #bioscoop #winnietbepooh #zohardgegierdvanhetlachensamen

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Lievelingssnurk


Lief

 

My heart is perfect because you are inside...

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op


Even afkoelen

 

Normally I don’t sit in food.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Dierenvriend


Lees ook
Dit plaatsten BN'er-moeders deze week op Instagram >

 

Ouders groeien ook

 

Werken & moederschap, niet altijd een makkelijke combinatie. Ik krijg vaak de vraag of ik me schuldig voel naar Scottie toe. Of jawel, de opmerking: waarom zou je werken, je hebt het financieel toch niet nodig? Ten eerste: waarom worden deze vragen altijd gedropt bij werkende vrouwen en vrijwel niet bij werkende mannen? Ten tweede: werken hoeft toch niet uitsluitend met geld te maken te hebben? Er zijn mensen die gewoon heel blij worden van wat ze doen. Die hebben het óók emotioneel nodig. Ambitie zit al van jongs af aan in mij. Ik móet werken. Ik wíl ondernemen. En ook wil ik altijd op mijn eigen benen kunnen staan. Dat geeft mij rust en de vrijheid mijn leven in te richten hoe ik dat wil. En dat verdwijnt bij mij niet ineens met de komst van een kleintje, al zoek ik dan natuurlijk ook naar een nieuwe balans om het allemaal zo goed mogelijk invulling te geven. Omdat ik óók genoeg tijd met haar wil hebben. Dus nee, me schuldig voelen over hoe ik het aanpak doe ik niet. Geloof ik kan je op tig manieren een goede moeder zijn, of je nu fulltime werkt, fulltime moeder bent of alles ertussenin. We proberen allemaal datgene te doen waarvan we denken dat het het beste is voor onze kindjes. En ik hoop op deze manier een voorbeeld voor mijn dochter te kunnen zijn. Vanmorgen las ik een gedicht van Joyce Maynard wat dat gevoel mooi omschreef: It's not only children who grow. Parents do too. As much as we watch to see what our children do with their lives, they are watching us to see what we do with ours. I can't tell my children to reach for the sun. All I can do is reach for it, myself. ☀️ #dusdat #ennuqualitytime #moederschap #succesvolondernemen #HappyLife365

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op


Stoer

 

♡ - voor @palavershop fotografie @annamariejanssen

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) op


Ze kijkt wel blij

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Actrice Liza Sips bevallen van dochter Charlize

Liza Sips is bevallen van een dochter. 'Welkom lief, klein meisje. Intens gelukkig en onbeschrijfelijk trots op onze Charlize Helena Manheim', schrijft de actrice bij de allereerste babyfoto op social media.

Liza en haar vriend Ralph hebben al een zoontje. Jonah werd in april 2016 geboren.

 

 

Lees ook
9x bevallingsfoto's waar je stil van wordt >

 

Zwangerschapstest

In januari maakte Liza bekend dat ze opnieuw zwanger was. Ze deelde een foto op Instagram en maakte ook nog een video van hét moment dat ze een zwangerschapstest deed.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >