Zomerhoroscoop: Maagd

26.07.2018 16:54
zomerhoroscoop Maagd

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.

Maagd

24 augustus – 22 september
 

Liefde & gezin

Wat de liefde betreft zijn je verwachtingen, wensen, eisen en ideeën de laatste tijd enorm veranderd. Je zegeningen tellen lukte je nog nooit zo goed als nu. Je zit goed in je vel en maakt je niet meer druk over het Perfecte Plaatje. Je gezin is alles voor je en vormt de basis voor je geluk. Misschien kan je seksleven wat meer pit gebruiken. Hoe goed het ook loopt tussen jullie; seks is het cement van je relatie. Ook je vriendschappen hebben onderhoud nodig. Ben je single mama: verlies je hart niet te snel. Een roze bril maakt alles mooier dan het is.
 

Lees ook
Zo houden deze moeders de seks spannend >

 

Werk & geld

Het is razend druk, maar je geniet van je werk. Hoe fijn het ook is om moeder te zijn, je krijgt energie van je baan. Rond juni mag je rekenen op een leuke financiële meevaller of goed nieuws over geldzaken. Sommige Maagden maken vanaf eind juli kans op een andere job. Als je een stap vooruit wil zetten, gaat dat nu zeker lukken. Toch is het slim niet over een nacht ijs te gaan voordat je een beslissing neemt – let ook op de kleine lettertjes.
 

Geluksfactor

De komende maanden valt er veel te vieren. Vooral juli ziet er in dit opzicht heel goed uit, maar je eigen verjaardag komt ook in zicht. Dit jaar laat je deze dag niet ongemerkt voorbijgaan. Je intuïtie en interesse in spiritualiteit groeien. Iemand in je omgeving wakkert die belangstelling aan en zet je misschien op een nieuw pad. Ook fijn: een hardnekkig kwaaltje verdwijnt.

 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >