Zomerhoroscoop: Boogschutter, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:24
zomerhoroscoop boogschutter

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Boogschutter, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

22 november – 21 december
 

Liefde/gezin

Balans vinden tussen werk en privé is op dit moment een grote uitdaging voor veel Boogschutters. Je gezin en huis staan tot eind juli op de eerste plaats. Of het nu gaat om gezinsuitbreiding, verhuizing of verbouwing, hier is je aandacht nodig.

Je relatie heeft het afgelopen voorjaar aardig wat beproevingen ondergaan. Drie van de vier eclipsen in 2021, waarvan de laatste in december komt, hebben sterke invloed op je. Ze schudden je wakker en dagen je uit om knopen door te hakken en prioriteiten te stellen, met de bedoeling om je relatie beter te maken dan ooit. Een nieuwe liefde kán zich aandienen, maar pas als je geen oud zeer meer met je meedraagt.
 

Lees ook
Balanceren tussen werk en gezin: zó doe je dat >

 

Werk/financiën

Als het geldzaken betreft, is je intuïtie op dit moment een zuiver kompas. Heb je een sterk gevoel bij die nieuwe baan of investering? Geloof het maar, want zeer waarschijnlijk klopt je gut feeling. Klinkt makkelijk, maar voor de meesten is het doodeng om ongewone beslissingen te nemen.

Ambitieus? Je geduld wordt deze zomer flink op de proef gesteld en het lijkt soms wel of dingen achteruitgaan. Dat klopt tot op zekere hoogte; veel planeten staan retrograde en zorgen voor vertraging, storingen en correcties. Voordeel is dat je meer tijd hebt om aan je huis en gezin te besteden, want daar gebeurt momenteel immers veel.
 

Kansen en uitdagingen

  • Zijn jullie nog samen? Gefeliciteerd; jullie gaan nog steeds voor elkaar.
  • Voor jezelf kiezen is niet altijd makkelijk, maar soms de enige optie.
  • Alles wat je geeft, krijg je in veelvoud terug. Geef dus wat je wilt ontvangen.
  • Wees wat geduldiger. Rammel niet aan deuren die op slot zitten.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >