The word is out: Nicolette van Dam is gasthoofdredacteur van Kek Mama

10.09.2021 07:50
nicolette van dam

Ondernemingen runnen, goede doelen steunen, acteren en een gezin draaiende houden: als íemand een volle agenda heeft, dan is Nicolette van Dam het wel. Toch twijfelde ze geen moment toen we haar vroegen als gasthoofdredacteur voor Kek Mama. 

En daar zijn wij maar wat blij mee, want het is een fantastisch nummer geworden. 

Social media

Nicolette: “Ik zeg vaak tegen Bas: ‘Ik moet echt beter leren om nee te zeggen’. Maar oh wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd tegen het gasthoofdredacteurschap bij Kek Mama. In deze prachtige editie heb ik alles samengebracht wat belangrijk is in mijn leven. Met op kop: mijn gezin, mijn familie!” 

Dierbare herinnering

Zo gaat Nicolette in het grote interview dieper in op haar kinderen. “We proberen onze meiden echt mee te geven dat we een bijzonder leven leiden dat zeker niet vanzelfsprekend is.” Ook poseren vier generaties Van Dam-vrouwen voor de lens, deelt Nicolette haar favoriete reistips in Nederland én komen haar beste vriendin, broer, coach en partner Bas Smit uitgebreid aan het woord. “Een dierbare herinnering voor altijd.”

Vol passie

Hoofdredacteur Jannine Berkelaar: “Bij Kek Mama weten we als geen ander dat moeders vaak tientallen rollen vervullen. Nicolette is hier het levende voorbeeld van. Dat ze ook nog de rol van gasthoofdredacteur op zich wilde nemen is te gek. Ze heeft zich er vol passie ingestort en het heeft een prachtige editie opgeleverd.”

 

Bestel de Kek Mama-editie met Nicolette van Dam aan het roer hier. Of ga voor een voordelig proefabonnement en ontvang drie nummers voor slechts € 10!