Winterhoroscoop: Tweelingen

05.12.2018 16:54
winterhoroscoop Tweelingen

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.

Tweelingen

21 mei – 21 juni
 

Liefde & gezin

Wat de liefde betreft breken er bijzonder mooie tijden aan. Je krijgt eindelijk meer tijd voor elkaar en daar gaan jullie flink gebruik van maken. Ben je een single moeder? Als je klaar bent voor een nieuwe relatie, dan komt die beslist. Misschien zelfs heel snel. Voor alle Tweelingen geldt: het is een leuke tijd voor de liefde met veel plezier en geluk.
 

Lees ook
Wijn is gezond en kaaseters leven langer: 6 feitjes waar je blij van wordt >

 

Werk & geld

Naast je drukke sociale leven, gezin en volle agenda is het ook op je werk hollen geblazen. Je hebt keihard gewerkt en nu lijkt het erop dat je een volgende stap kunt zetten. Misschien wordt die kans je aangeboden, maar je netwerk kan ook een grote rol spelen. Ook als je op zoek bent naar werk dat goed is te combineren met je gezinsleven, moet je nu iets kunnen vinden.
 

En dan nog dit

Dikke kans dat jullie thuis allemaal griep krijgen. Je kunt niet alles voorkomen, maar dit is geen goed moment om extra taken op je te nemen.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >