Winterhoroscoop: Leeuw

05.12.2018 17:05
winterhoroscoop Leeuw

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.

Leeuw

23 juli – 23 augustus
 

Liefde en gezin

In de liefde ging het dit jaar niet altijd makkelijk, maar gelukkig zien de laatste maanden van 2018 er relaxed uit. Goed dat jullie proberen meer samen te praten, uiteindelijk zijn jullie beiden verantwoordelijk voor de sfeer thuis. Kijk vooruit, zet een streep onder het verleden en maak het extra plezierig thuis. Familietradities worden nú gemaakt. Het is heerlijk omringd te worden door zo veel liefde.
 

Lees ook
COLUMN MARIËTTE: 11 redenen waarom kerst met je kind een feest is >

 

Werk & geld

Jammer voor je baas, maar je werk heeft op het moment niet je prioriteit. Dat komt door alles wat er gebeurt in je gezin en familie. In januari begin je waarschijnlijk aan een nieuwe uitdaging, maar nu staat je hoofd er niet naar. Heb je verhuisplannen? Vooral de laatste weken van het jaar zijn prima voor de aan- of verkoop van een huis. Spannend, maar een nieuwe stap is voor veel Leeuwen heel welkom.
 

En dan nog dit

De tijd vliegt en jij begrijpt meer dan ooit dat je nu moet genieten van je kinderen. Ben je single moeder: iemand is van plan je te koppelen aan een leuke man of vrouw.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >