Waterman, dit hebben de sterren voor jou in petto deze zomer

21.06.2023 21:02
zomerhoroscoop waterman Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Waterman, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Voor Watermannen hebben gezin en liefde prioriteit, niet geld of je werk.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Binnen het gezin gaat het er in juli nogal rommelig aan toe. Waarschijnlijk vakantiestress, want zelfs een leuk dagje uit gaat gepaard met irritaties. Maak je niet druk, dat doen de kinderen wel.

Ben je single, dan ben je behoorlijk in trek en zitten er zelfs meerdere flirts in. Een onenightstand hier en daar; genieten met een grote G maar vergeet niet je rubberen puntmutsen mee te nemen. Eerlijk gezegd ben je alle drukte ook snel weer zat en ga je eind van de zomer toch liever voor iets meer steady met iemand die meer met jou op één lijn zit.

Heb je een relatie, dan blijft dat goed gaan zolang je lief je voldoende ruimte geeft om je eigen dingen te blijven doen. Hoe je dat interpreteert mag je zelf weten. Verleiding ligt op de loer, just saying.

“Maak je niet druk, dat doen de kinderen wel”

Op het gebied van werk en geld verandert er weinig, maar dit komt vooral doordat je hier zelf weinig aandacht aan besteedt. Je gezin en de liefde hebben nu je prioriteit. Wel ga je je de hele zomer nogal te buiten op het gebied van lekker eten en drinken, wat september een ideale maand maakt om weer even pas op de plaats te maken en te werken aan je fitness: gezond eten, meer bewegen.

Ook belangrijk:

  • Je hebt het al druk genoeg zonder dat je van de hak op de tak springt.
  • Wees selectief in je keuzes. Niet alles wat leuk lijkt is dat ook echt.
  • Eerlijk is eerlijk, overdrijven is je vak. Less is more, Waterman, less is more…

Benieuwd wat de sterren klaar hebben staan voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.