Vader maakt hilarische video voor vrouw die terugkeert van zwangerschapsverlof

16.01.2021 10:52
vader hilarische video vrouw terug zwangerschapsverlof Beeld: Shutterstock

De eerste werkdag na een zwangerschapsverlof is even slikken. Altijd. Gelukkig heeft deze bofkont een man aan haar zij die zo’n beladen dag een stuk luchtiger maakt.

Het eerste shot is een ondergesneeuwd huis met daaronder Bill Withers’ hit Ain’t no sunshine. Het volgende shot een garage waar tot voor kort nog een tweede auto stond. Maar wie nu denkt dat dit een dramatische video wordt, zit er (gelukkig) naast. 

Tekst gaat verder onder video.

Helpful reminders

De vader in kwestie heeft overduidelijk gedetailleerde instructies gekregen voor zijn vrouw na haar verlof weer aan het werk ging. Op een A4’tje met ‘helpful reminders’ staat zijn takenlijst exact uitgeschreven. Een staaltje micromanagement waar veel moeders begrip voor hebben, maar waar je ook wel een beetje de draak mee mag steken. Want nee: het huis fikt heus niet af als jij naar je werk bent.
 

Lees ook
Weer werken na je zwangerschapsverlof: zo ‘werkt’ dat >

 

Sterker nog: naast die ellenlange takenlijst had deze vader kennelijk genoeg tijd over om zijn papadag uitgebreid te vloggen. Het resultaat is een reminder voor ons allen dat moederschap óók draait om loslaten (en dat humor in een relatie onmetelijk belangrijk is).

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!