Zien: vader stuurt hilarische foto’s als vriendin vraagt of dochtertje veilig is

30.07.2021 10:22
foto_vader_dochter_veilig

Een vriendin die om de haverklap vraagt hoe het met jullie kind gaat als zij er niet is: hoe ga je daar mee om? Wellicht brengt de hilarische actie van de Antwerpse vader Kennu Deuss je op ideeën. 

Een dreumes die aan de elektriciteit sleutelt, achter het stuur zit, met een houtzaagmachine werkt en over de rand van een klif hangt: Kennu heeft duidelijk alles ‘onder controle’, zo blijkt uit de foto’s die hij van dochters Alix (2) en Aster (5 maanden) stuurde.

 

Photoshop

“Ik heb een opleiding gevolgd met Photoshop, maar ben daar niet mee verder gegaan”, vertelt de vader. “Toen we onze dochter kregen en mijn vriendin weer ging werken, vroeg ze me steeds of ik een foto kon sturen zodat ze wist dat Alix veilig was. Daarop besloot ik er iets leuks van te maken. Ik ‘bewerkte’ onze dochter telkens in een andere gevaarlijke situatie.” 

 

Lees ook
Deze actrice is helemaal klaar met de term ‘papadag’ >

 

‘Geniaal’

Een geniale actie, zo vindt zijn vriendin. “Ik maak nu elke week wel een fotootje. Op veel foto’s hou ik Alix gewoon vast en knip ik mezelf daarna weg. Vervolgens voeg ik een specifiek decor toe om een gevaarlijke situatie te creëren.”

 

 

 

 

 

 

 

Bron: AD.nl

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >