Stieren hebben dit jaar meer ruimte en vrijheid nodig

22.12.2023 17:30
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Stier.

Stier 21 april – 20 mei

Hoewel je absoluut nog van je partner houdt, heb je wel behoefte aan meer ruimte, vrijheid en me-time. Zolang je je lief duidelijk maakt dat dit niets verandert aan jouw gevoelens voor hem of haar zou er geen gedoe van moeten komen.

Verder mag je partner wel wat meer zijn of haar best doen in de slaapkamer, vind je. Niet zozeer qua prestaties, maar wel qua moeite doen in het aantrekkelijk voor de dag komen. De buit is binnen, dus je lief gooit er nu een beetje met de pet naar. Ben je single, dan kun je een paar leuke dates verwachten en zelfs een voorzichtige nieuwe relatie.

Lees ook – ‘Mijn man en ik hebben totaal verschillende seksbehoeften. Wat nu?’ >

Structuur

Je kinderen hebben dit jaar meer dan anders behoefte aan structuur en regelmaat. Het is goed om hier extra aandacht aan te besteden.

Financieel gezien leef je het eerste halfjaar op iets te grote voet, maar kennelijk kun je het je veroorloven. Toch kan het geen kwaad om ’t het tweede halfjaar weer iets rustiger aan te doen, ook omdat er dan een paar reparaties in huis aan zitten te komen. Op het gebied van zelfontwikkeling zet je de tendens van vorig jaar voort. Wees consistent en je behaalt dit jaar nóg betere resultaten.

Belangrijk voor Stieren

  • Trek niet onnodig alle verantwoordelijkheid naar je toe.
  • Soms leert de wijze meer van de gek dan andersom.
  • Nieuwe uitdagingen vind je niet in je comfortzone.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.