Voor single Boogschutters doen zich kansen voor in de liefde

29.12.2023 13:40
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Boogschutter.

Boogschutter 23 november – 20 december

Net als je denkt dat de liefde een beetje op zijn gat ligt, gaat in mei de knop om en is het een en al romantiek wat de klok slaat. Heb je een relatie, dan nemen jij en je lief allebei het initiatief om het zo goed mogelijk te laten werken tussen ­jullie, wat verdraaid goed lukt.

Ook qua seks gaan jullie als een malle. Althans, op de momenten dat er tijd voor is, want een van jullie ouders heeft dit jaar meer aandacht nodig en daarnaast gaan jullie flink aan de gang met meer ruimte creëren in huis. Een kamer splitsen of de zolder verbouwen zijn goede opties.

Ben je single, dan doen zich het hele jaar door diverse kansen voor op liefdesgebied en qua vriendschap is de kans groot dat je via de opvang of school iemand leert kennen met wie je een ­leuke klik hebt. Jullie zitten aardig op één lijn en delen dezelfde interesses.

Lees ook – Nieuwe liefde: ‘We hielden het anderhalf jaar verborgen’ >

Blijf praten

Op het gebied van zelfontwikkeling is het belangrijk dat je bepaalde ervaringen uit het verleden niet wegstopt maar verwerkt. Ook in het heden is het verstandig om van je hart geen moordkuil te maken. Blijf praten, Boogschutter. Als het echt ­nodig is en je hebt er baat bij, zoek dan gerust hulp bij een professional.

Belangrijk voor Boogschutters

  • Het zijn echt de kleine dingen die het doen.
  • Het is niet zo dat anderen je niet begrijpen, ze zijn het gewoon niet altijd met je eens.
  • Zelfkennis is het begin van persoonlijke groei.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.