Deze ouders werden door hun kind betrapt tijdens de seks en delen hun reactie

14.01.2024 12:42
betrapt tijdens seks door kind Bron: Pexels

Wanneer je kinderen hebt kan het lastig zijn om even een ongestoord momentje met z’n tweeën te vinden. Dat betekent dat seks bij veel stellen ook regelmatig stiekem snel en stilletjes tussendoor gebeurt. Niet geheel zonder risico’s, weten deze moeders maar al te goed. Zij werden namelijk door hun kind betrapt tijdens de seks.

Betrapt worden door je kind is niet bepaald goed voor de mood, maar later kunnen jullie er hopelijk samen om lachen. Deze ouders vertelden over de keer dat zij werden betrapt tijdens de seks.

‘Ik wist niet hoe snel ik de dekens moest grijpen’

Laurien: “Het was een warme zomerdag, mijn man en ik zaten elkaar al de hele dat stiekem op te geilen en op een gegeven moment liep de spanning zo hoog op dat we niet meer konden wachten tot de avond. Onze zoon van vier speelde in de tuin en wij glipten stiekem naar boven. We trokken razendsnel onze kleding uit, maar in de haast vergaten we de deur op slot te doen. Terwijl wij helemaal in elkaar opgingen en ik mijn man bereed alsof ik een ware amazone was, ging de deur opeens open. Ik wist niet hoe snel ik de dekens moest grijpen en over me heen moest trekken. Mijn zoon had gelukkig niet veel gezien en we hebben er een creatief verhaal bij verzonnen, maar sindsdien doe ik al-tijd de slaapkamerdeur op slot.”

‘Hij keek ons niet meer aan’

Sofie: “Tijdens een vluggertje in de badkamer werden we betrapt door onze veertienjarige zoon. Hij was onverwacht de laatste twee uur vrij en dus eerder thuis dan wij hadden verwacht. Gelukkig hadden we nog redelijk wat kleding aan, maar hij wist niet hoe snel hij de deur weer dicht moet doen. We hebben er daarna met hem over gepraat, maar hij keek ons niet meer aan. Dat heeft wel een paar weken geduurd.”

Lees ook – Betrapt: ‘Terwijl wij aan het seksen waren, had onze dochter ons live gefilmd’

‘Ze leek wel een personage uit een horrorfilm’

Linda: “Het was een uurtje of 12 ’s avonds en mijn man en ik lagen samen in bed. De lichten waren al uit, maar van het een kwam het ander en we hadden een intieme sekspartij. Onze kinderen sliepen allemaal, dus we hadden alleen oog voor elkaar. Tot ik opeens uit mijn ooghoek een gedaante naast het bed zag staan. Ik schrok zo erg dat ik gilde. Met haar warrige lange haar, knuffelbeer en doodse blik leek ze namelijk wel een personage uit een horrorfilm. Gelukkig as het gewoon onze zesjarige dochter die aan het slaapwandelen was. De vorige dag kon ze zich er niets van herinneren, maar wij moeten er nog altijd hard om lachen.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.