‘Als ik op werkbezoek ga plak ik er altijd een paar vrije dagen aan vast’

05.09.2022 14:48
vakantie tijdens werkbezoek Beeld: Unsplash

Een nieuwe stad of een nieuw land leren kennen kan ook makkelijk tijdens je werkbezoek. Daarom plakt Samantha gerust wat dagen aan haar reis vast. Gewoon, voor wat extra dagen weg.

Samantha (43): “Het is vooral de spanning van het onderweg zijn en in je eentje dingen ontdekken. Een nieuwe stad of een nieuw land leren kennen? Geweldig. Ik vind het dan ook niet erg om voor mijn werk een fabriek in Pakistan of India te bezoeken.

Lees ook: ‘Ik verkrampte bij de gedachte 24/7 bij mijn kind te zijn. Laat mij maar werken’ >

Werkbezoek

Als ik naar Azië ga, plak ik er altijd een dag of vijf vakantie aan vast. Ik sta in het buitenland op een heel prettige manier open voor alles en kom altijd vol inspiratie terug, wat best handig is als je ontwerper bent. Ik bezoek ook regelmatig interieurbeurzen. Binnenkort ga ik weer: vijf dagen Parijs.

Ik zeg thuis dat het een werkbezoek is, maar eigenlijk ben ik twee dagen voor mijn werk bezig en daarna drie dagen vrij. Dan hop ik van expositie naar expositie en tussendoor bezoek ik allerlei winkeltjes. Naarmate de kinderen ouder worden is het regelen van een oppas eenvoudiger.”

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kek Mama (@kekmamamagazine)