Moeder deelt hartverscheurende foto van haar gepeste dochter (6) in het ziekenhuis

05.11.2018 17:24
foto-gepeste-dochter-ziekenhuis

De zesjarige dochter van Carrie werd zo heftig getreiterd dat ze in het ziekenhuis terechtkwam. Om te laten zien wat de concrete gevolgen van pesten kunnen zijn, deelt de moeder nu een heftige foto op Facebook.

‘Dit is mijn kind die door haar ‘beste vriendin’ zo vaak emotioneel werd mishandeld, dat ze dacht dat het normaal was’, schrijft ze erbij. Datzelfde meisje vertelde ook wat Sophia wel en niet kon eten én zorgde ervoor dat andere kinderen niet met haar wilde spelen.

 

‘Zoveel angst’

Carrie vervolgt: ‘Dit is mijn kind dat ontelbare keren in het ziekenhuis is geweest omdat ze zoveel angst heeft. Dat op school een standje kreeg omdat ze ‘verhaaltjes verzint’ en op sociale media belachelijk werd gemaakt door ouders van pesters omdat ze zo’n puur hart heeft. Dit is mijn kind waarvan we, toen we in gesprek met school zijn gegaan, te horen kregen dat ‘het slechts zesjarigen zijn die zich als zesjarigen gedragen. Dit is mijn kind aan wie op school werd verteld dat ze zich zou moeten schamen.’

 

Lees ook
Cyberpesten: hoe ga je ermee om? >

 

‘Duizenden berichten’

Omdat de ouders van Sophia vonden dat de school de situatie niet serieus nam, haalden ze haar van school. “Ik heb duizenden berichten van mensen gekregen die me bedanken voor het delen van het verhaal aangezien hun kind het nu meemaakt. Met Sophia gaat het inmiddels weer goed sinds ze op een andere school zit,” aldus Carrie tegen The Mirror.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >