Laura Ponticorvo bevallen van een dochter: ‘Ik ben zo trots’

09.09.2021 08:24
Laura Ponticorvo zwanger

Laura Ponticorvo is dinsdagavond na 34 weken zwangerschap bevallen van haar eerste kind. Dat maakt ze bekend op Instagram.  

‘Ons wondertje is geboren op 7 september om 18:45. Ze doet het zo goed en ze is mega sterk!’ schrijft Laura. Het meisje draagt de naam Giulia Sébi Amore Margherita.

 

Te vroeg

De bevalling liep even anders dan verwacht. Laura werd vorige week plotseling opgenomen in het ziekenhuis vanwege een zwangerschapsvergiftiging. Dinsdagavond beviel Laura – zes weken te vroeg – van haar dochter. ‘Ik heb er alles aan gedaan en gestreden om haar zolang mogelijk lekker te laten bubbelen in mijn buik maar helaas gaf mijn lichaam op. Het was tijd. Tijd om mijn lieve Giulia en mijzelf te redden’, gaat ze verder.

 

Lees ook
Alles wat je moet weten over zwangerschapsvergiftiging >

 

Een fijne start

Ondanks de heftige tijd kijkt Laura toch met een fijn gevoel terug op de bevalling. ‘Het was een bijzondere en emotionele dag gisteren, alles viel op z’n plaats en alles voelde ineens goed. Het was okay. […] Een fijne start voor ons meisje, dat was altijd mijn doel.’ De komende tijd moet Laura herstellen. ‘We blijven doorvechten en zoal we altijd zeggen: we got this.’

 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!