Kim Kötter openhartig over IVF: ‘Mega dankbaar dat dit kan’

29.05.2020 21:16
bners verwachten baby in 2021

Kek Mama-vlogger Kim Kötter is dankzij IVF moeder geworden van zoons Muck (4)  en Youp (2), die ze zelf haar ‘IVF-tweeling’ noemt. In een openhartige Instagrampost vertelt ze er meer over.

‘Mega dankbaar dat het allemaal kan’, schrijft ze bij een foto van haar jongens. ‘Het was een behoorlijk proces, maar erg bijzonder.’ Ook vertelt ze dat er nog ’twee van dezelfde lichting’ in de vriezer liggen. ‘Zielig he?!’, grapt Kim. ‘Haha, laat Jaap het maar niet horen!’

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IVF EMBRYO TWEELING ?| ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ze lijken niet alleen veel op elkaar, ze kunnen ook echt niet zonder elkaar. Het gevoel is zo sterk. Alsof ze een ???????? zijn. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Nou zijn ze dat theoretisch misschien ook wel doordat ze van dezelfde lichting embryo’s zijn van de ???. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Karakter is overigens heel verschillend. Ze hebben sowieso meer van Jaap meegekregen. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ En het lijkt erop dat Youp qua uiterlijke genen wat meer van Jaap heeft. ⁣⁣⁣ Muck van mijn kant. Qua karakter schat ik iets meer in andersom. Nog moeilijk te zeggen. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Maar hee, ze hebben wel mijn kuiltjes in de kin en wangen. 😉 ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Iemand anders ervaring met ivf > zelfde lichting broertjes/zusjes en datzelfde gevoel van altijd samen willen zijn? ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Erg benieuwd!! ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Overigens hebben we er nog 2 van die lichting in de vriezer. Aaah zielig hè! hahaha laat Jaap het niet horen. Is de kans nou ook groter dat het dan alle 4 jongens zijn eigenlijk? Omdat dat bijv schijnbaar beter heeft gewerkt bij ons? Zoveel interessante vragen!! ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ #ivf #embryotweeling #fertiliteit ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Uiteraard Mega Mega dankbaar dat dat allemaal kan!! Het was een behoorlijk proces. Maar ook wel erg bijzonder!! ? ⁣⁣⁣ ⁣⁣ Ps met dank aan @fertiliteitskliniektwente. Heee dus eigenlijk zijn ze hartstikke Twents. Alhoewel terugplaatsing in Zwolle. 😉 ⁣ ⁣ en @jaapreesema nog bedankt voor je potje. Hahahahahaha. Okeee en voor alle hormoonspuiten die jij in mijn bil hebt gespoten. En al die keren dat je moest ipv mocht. Hahaha. ?

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter) op

 

Presentatrice en influencer Kim Kötter is getrouwd met zanger Jaap Reesema en moeder van Muck en Youp. Kim geeft op Kek Mama TV wekelijks een exclusief kijkje in haar wereld en vlogt over haar gezin, haar werk en alles wat haar bezighoudt.