Dit deden jullie kids toen je even niet keek: ‘kat in de wasmachine en aangezet’

25.01.2024 19:00

‘Dus ik ging heel even naar boven…’, is het begin van ieder horrorverhaal van ouders. Zo deelden we ook op ons Instagramprofiel. Dit leidde tot grappige momenten waarop jullie kids iets uitspookten toen jullie even niet keken.

Carlijn: “Met de pot Nutella was de hele keuken geverfd. Het pak hagelslag geopend en uitgedreven over de hele stoffen bank en vloerkleed. Alle knijpfruitjes opengemaakt, uitgeknepen en uitgedreven op de houten vloer. Mijn zoontje (3.5) spookt altijd wel wat uit, als ik zijn broertje naar boven breng of ophaal.”

Nikita: “Met stift m’n bank mooi gemaakt… En een schilderkunstwerk op de vloer. Stickers op al m’n bloempotten… Conclusie: ik laat die kleine draak nooit meer alleen.”

Nikera: “Kat in de wasmachine en aangezet. Ja ze heeft het gelukkig overleefd dankzij de jongste die alles vertelt.”

Kya: “Een hele grote pot sudocrème op mijn bed gesmeerd. Op de grond van de slaapkamer, op zichzelf. Dat ging dus nooit meer uit mijn beddengoed en zijn kleding.”

Angel: “Brokjes van de hond in de waterbak zien drijven. En ondertussen ook nog wat ervan proeven.”

Chantal: “Even de wasmachine aanzetten en mevrouw van net geen twee jaar zit op de eettafel zo’n lippenbalsem op te eten en zegt nog ‘lekker’.”

Mavis: “Het kattenvoer was half op…”

Josien: “Ze hadden zich allebei volledig uitgekleed en de jongste had een mooie plas op de bank achtergelaten.”

ddjk: “Ach, er waren rond de 700 luiers bezorgd. Die pakken hadden ze allemaal opengemaakt en door de kamer verspreid.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.