Je bent dit jaar even heel druk met jou, Vissen

20.12.2023 21:55
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Vissen.

Vissen 19 februari – 20 maart

Op werkgebied gaat alles zo zijn gangetje, precies ­zoals je het graag hebt. Verder wil je dit jaar vooral flink met jezelf aan de slag op het gebied van ­gezondheid, fitness en geestelijk welzijn, waardoor de seks op een wat lager pitje komt te staan. Je hebt het gewoon even heel druk met jou.

En met wonen, want 2024 is voor jou een ideaal jaar om je huidige woning te verbouwen, te verhuizen of een caravan of vakantiewoning te kopen. Financieel is dit ook haalbaar, dus als je al langer met dit soort plannen rondloopt is het een prima moment om je te ver­diepen in de mogelijkheden.

Lees ook – Weinig energie, nergens zin in: zo herken je een winterdip bij je kind >

Extra aandacht

Hoewel er weinig gewipt wordt, staat je partner honderd procent achter je, dus met de liefde zit het wel snor. Vergeet echter niet om je geliefde af en toe zomaar weer eens lekker beet te pakken of een complimentje te geven. Dit zijn kleine dingen die een groot verschil kunnen maken, maar er in alle drukte te vaak bij inschieten.

Binnen de familie doen zich mooie gebeurtenissen voor. Geboortes, zwangerschappen of een huwelijk zijn niet ondenkbaar. Familie speelt een belangrijke rol in je leven momenteel, dus de kans dat je nauw betrokken bent bij deze gebeurtenissen is groot.

Belangrijk voor Vissen

  • Andermans behoeftes zijn niet belangrijker dan de jouwe.
  • Je dromen realistisch houden vergroot de kans van slagen.
  • Er is niets mis met af en toe je mening herzien.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.