Jan Dulles deelt prachtig kunstwerk van dochter Donna

27.05.2021 12:11

Jan Dulles is verrast met een prachtig kunstwerk van zijn dochter Donna gemaakt door de 17-jarige Isa van Gog (what’s in a name). Isa heeft geen makkelijke jeugd gehad, maar op de dagbesteding in Deurne heeft ze wel alle ruimte haar creativiteit de vrije loop te laten. 

Isa schilderde het kunstwerk op de Lindenhoeve in Deurne. Ze verrast Jan Dulles en zijn vrouw Caroline, die grote bewondering hebben voor haar skills. ‘Grote complimenten voor deze tekening want het is echt een kunstwerk. Je hebt Donna echt sprekend nagetekend. Dankjewel’, schrijft de zanger op Instagram. 

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Lees ook

Jan Dulles over verlies dochtertje: ‘Er zit een grote bak verdriet’

Gemengd gevoel

De kleine Donna overleed afgelopen december. In een interview met Art Rooijakkers vertelde Caroline dat ze hoopte ooit weer zwanger te zijn. Jan en zijn vrouw Caroline maakten eerder deze week bekend dat dat nu zover is. ‘Lieve vrienden, met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben doorgemaakt, is dit lichtpuntje – dit nieuwe leven – van harte welkom.’

Bron: RTL Boulevard

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!