Jan Dulles over verlies dochtertje: ‘Er zit een grote bak verdriet’

12.01.2021 21:05

Jan Dulles gaat door een enorm heftige tijd na het plotselinge verlies van zijn drie maanden oude dochtertje. De 3JS-zanger heeft het heel erg moeilijk, vertelde hij in zijn eerste interview na het overlijden van Donna vorige maand.

“Het is heel moeilijk om uit te leggen in een korte quote”, zei Jan, die voor het Instagram-account van het festival De Tuin van 2021 samen met de andere twee leden van de 3JS werd geïnterviewd door Typhoon. “Het leven gaat gewoon verder en er zit een heel grote bak verdriet en die is de hele tijd heel dichtbij. Zo moet je het een beetje zien.”

 

Steun

De zanger en zijn vriendin Caroline krijgen veel steun van de mensen om hen heen. “Tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel toch weer een beetje op te pakken. We zien wel veel vrienden en familie en dan hebben we toch wel weer leuke momenten. Maar wat er gebeurd is, gaan we nooit meer vergeten.”

 

Interview

Jan heeft de afgelopen weken niets gepost op social media, omdat hij niet weet wat hij moet schrijven. “Een kort bericht is te kort en een lang bericht, daar heb ik geen fut voor”, legt hij uit. Omdat de zanger merkte dat veel mensen benieuwd zijn naar hoe het met hem gaat, besloot hij wel een interview te doen. “Ik denk dat ik honderdduizenden berichten heb gekregen.”

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >