Jaarhoroscoop: Tweelingen

06.01.2020 11:51
jaarhoroscoop tweelingen 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

21 mei – 21 juni
 

Liefde/relatie/vriendschap

Als geen ander besef je dat een goede relatie van een aantal factoren afhangt en seks wordt daar een belangrijker onderdeel van. Als je goed in je vel zit en je weet dat je partner je (veranderde) lichaam mooi vindt, is het moment aangebroken waarop je in seksueel opzicht vrijer en experimenteler wordt. Spannend, want je stelt je kwetsbaar op, maar met de juiste partner wordt het een opwindend en verrijkend avontuur.

Single moeder? Jij bent niet geïnteresseerd in oppervlakkige contacten en gaat ook niet op zoek naar een nieuwe vlam.
Eigenlijk vind je het op dit moment wel goed zo. Prima, want in 2021 gaat er beslist veel veranderen in de liefde.
 

Lees ook
‘Van mijn lichaam leren houden is het beste wat ik ooit heb gedaan voor mijn kinderen’ >

 

Werk/financiën

Wat er ook maandelijks binnenkomt, het geld vlíegt je zak uit. Voor je het weet zijn je kinderen uit hun kleding en schoenen gegroeid, er zijn stapels rekeningen en zelf geef je ook graag geld uit. In januari en juni laten de eclipsen zien of er een zwakke plek in je financiën zit en wat je daaraan kunt doen. Ook de financiën/inkomsten van je partner kunnen veranderen en dat vraagt om aandacht. Dit jaar brengt financiële gezondheid en zelfs geluk als je voorzichtig bent met uitgeven en zo veel mogelijk schulden wegwerkt. Op je werk lijken geen grote veranderingen te komen, maar als jij meer uitdaging nodig hebt in de nabije toekomst is dit een prima jaar om bijvoorbeeld alvast iets nieuws te leren dat je op je cv kunt zetten.
 

Thema’s in 2020

Je gaat confrontaties niet uit de weg, je zoekt naar diepgang, je worstelt, je vecht, je verliest, je wint. Nooit eerder leek het zo belangrijk om heldere keuzes te maken.
 

Je geluksfactor

Je enorme veerkracht.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.