Jaarhoroscoop: Leeuw

06.01.2020 11:48
jaarhoroscoop leeuw 2020

Rammen wacht een glansrijke carrière, tweelingen komen op liefdesgebied niets tekort en steenbokken hebben geen geldzorgen. Lees wat 2020 voor jou in petto heeft in deze Kek Mama jaarhoroscoop.

23 juli – 23 augustus
 

Liefde/relatie/vriendschap

Tussen eind maart en eind juni wordt bewezen dat liefde een werkwoord is. Vanaf eind december gaat dit thema een grotere rol spelen, maar je krijgt in de lente alvast een kans om dingen die niet goed zitten aan te pakken, uit te spreken en op te lossen. Als jullie niet weglopen voor uitdagingen, zal dit jullie relatie sterker en hechter maken. Dat geldt niet alleen voor de liefde, maar eigenlijk voor alle belangrijke relaties.

Vriendschappen vallen hier ook onder. In 2020 word je uitgedaagd om je wat vaker op te offeren voor anderen. Het mooie is dat je krijgt wat je geeft, dus het wordt sowieso een win-winsituatie.
 

Lees ook
‘Dat mijn kinderloze vriendinnen mijn zoon in onze vriendschap opnemen, maakt ze de beste’ >

 

Werk/financiën

Sleur en een gebrek aan uitdaging zijn voor niemand leuk, maar voor een Leeuw zijn ze absoluut killing. Het afgelopen jaar moest je de inspiratie soms uit je tenen halen, maar die situatie laat je nu achter je. Dit wordt een jaar vol uitdagingen en veranderingen. Een nieuwe baan, een andere functie, andere werkdagen/-tijden: het is allemaal mogelijk. Je kunt van alles bedenken en uitstippelen; de kosmos heeft een eigen plan voor jou. Veel stabiliteit is er (nog) niet en dat is soms lastig om te combineren met je drukke gezinsleven. Toch laat jij je niet tegenhouden, want het is heerlijk om zo veel energie, inspiratie en plezier uit je werk te halen.
 

Thema’s in 2020

Je gezondheid: je besteedt er óf te veel óf te weinig aandacht aan. Jij weet zelf wel wat op jou van toepassing is. Balans vinden is de uitdaging op veel levensgebieden.
 

Je geluksfactor

Je talent om werkelijk overal iets groots van te maken.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.