Hou jezelf in de gaten, Ram: dit is jouw zomerhoroscoop

23.06.2023 22:23
zomerhoroscoop ram Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Ram, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

In bed ben je in een gulle bui, Ram

Ram (21 maart – 20 april)

Regelmatig sleep je jezelf op je wenkbrauwen voort, maar hier komt in juli verandering in. Je voelt je fitter en hebt zin om leuke dingen te doen. Daarbij zit je vol inspiratie dus meer aandacht besteden aan je eigen creativiteit is geen verkeerd idee.

Misschien kun je dan ook direct nieuwe ideeën opdoen met betrekking tot je relatie én je financiën. Beide kunnen wel een flinke boost gebruiken, want zowel in juli als augustus liggen er aan het begin van de maand dipjes op de loer. Simpel op te lossen door (beter) je betalingen te plannen en op relationeel gebied niet alles te zeggen wat je denkt. Er is een verschil tussen rustig aangeven wat je vervelend vindt en over elke slak een kilo zout kieperen.

“Je relatie en je financiën kunnen een flinke boost gebruiken”

Qua seks kom je fijn aan je trekken en je partner ook, je bent in een gulle bui. Wel is je lief benieuwd wat je nu écht van zijn of haar bedprestaties vindt, dus wees met je complimentjes net zo vrijgevig als met je handelingen.

Vrienden doen regelmatig een beroep op je, maar eigenlijk is dit juist een periode om vooral eens aan jezelf te denken; doe vooral niets met tegenzin. Zoek je een baan, dan is augustus jouw geluksmaand. Heb je al werk, dan komen er in september nieuwe kansen op je pad.

Ook belangrijk:

  • Denk goed na voor je iets doet.
  • Laat oude koeien in de sloot.
  • Overdaad schaadt.

Benieuwd wat de sterren in petto hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.