Horoscoop september: Maagd

27.08.2019 10:56
winterhoroscoop Maagd

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Maagd (24 augustus – 22 september)

Waarschijnlijk wordt september een van de allerbeste maanden van dit jaar. Geen wonder, want het zit je in veel opzichten erg mee. Je werk is geweldig en als je nog geen promotie/loonsverhoging hebt gekregen, mag je daar nog steeds op rekenen. Natuurlijk wel op voorwaarde dat je inzet en toewijding nog steeds op hoog niveau zijn, want je krijgt succes niet zomaar in je schoot geworpen.

Ben je op zoek naar een andere baan die beter bij jou/je gezinssituatie past? De komende weken moet het lukken om iets te vinden. Schakel ook je netwerk in.
 

Lees ook
‘Ik leer mijn kinderen dat het moederschap en een carrière prima samengaan’ >

 

Initiatief

In de liefde lijkt weinig te veranderen en dat is hopelijk goed nieuws. Als het je aan een speciaal iemand ontbreekt, kun je het lot een handje helpen door contact te zoeken met gelijkgestemden. Als je bestaande relatie wat meer passie kan gebruiken, neem dan het initiatief. Door jullie drukke leven blijft er soms te weinig tijd voor elkaar over.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!