7x zo krijg je hem pas echt in de mood

22.01.2018 10:51
zo krijg je hem in de mood Beeld: 123RF

Je kent zijn lichaam bijna beter dan het jouwe, en de seks gaat na al die jaren net zo automatisch als het afpoetsen van een kindersnotneus. Hartstikke functioneel, maar kom op: vrat je hem jaren geleden niet op, zodra hij een voet over de drempel zette?

En liet hij niet spontaan alles vallen wanneer jij in een bevallige pose voor hem stond? Stop de excuses, die vonk heb je écht zo terug – zonder te hoeven vervallen in geijkte pogingen als kaarslicht een uitgebreid diner (waarna je, volgegeten met teveel wijn, toch meteen weer als een blok in slaap valt). Zo, bijvoorbeeld:

 1. Alles begint natuurlijk met het nummer één afrodisiacum
  Het zinnetje der zinnetjes, dat je nooit had kunnen bedenken voordat jullie kinderen kregen. App het hem, spreek het in op zijn voicemail, fluister het in zijn oor wanneer jullie elkaar ’s avonds thuis treffen: “Schat, de kinderen zijn een nachtje uit logeren.”
   
 2. Doe niet zo preuts
  Kan hem het nou schelen dat je buik vol strepen zit en je je bh’s noodgedwongen opvult met kipfilets. “Confidence is the sexiest thing a woman can wear”, nietwaar? Laat het licht weer eens aan en geef zijn ogen de kost. En ja, breast lift tape is een fantastische uitvinding, maar nee: in dit geval écht geen optie.
   
 3. Be a boss
  Neem initiatief. Geen vent wordt week van een zeester. Warm hem overdag alvast een beetje op met een berichtje: “Vanavond ben je van mij.” En maak zelf van tevoren even een sixpack energiedrank soldaat om het vol te houden – een vrouw mag haar geheimen hebben.
   
 4. Hoe lang is het eigenlijk geleden dat jullie uitgebreid hebben gezoend?
  Als in: langer dan een minuut zonder meteen over te gaan tot het stevigere werk? Verras hem ermee. Smijt hem tegen het aanrecht en geef hem een tongzoen zoals je dat alleen deed in de verliefde fase van jullie relatie. Dampend vervolg gegarandeerd, maar ho: laat hem even smachten. En doe het vooral – we benadrukken: voorál – niet ’s ochtends. Van die putlucht wordt niemand opgewonden.
   
 5. Vreet hem op
  Maar echt. Verander hem in een buffet. Bedek hem met chocola, druiven – alles waar je maar trek in hebt, zo lang het geen chips is, of iets anders wat tussen je billen kan gaan zitten. Twee vliegen in één klap: spannend voor hem en een snack attack voor jou. Lekkere seks in elk opzicht.
   
 6. Laat dat hete lingeriesetje maar zitten
  Het enige wat hij daarover denkt is hoe hij het in godsnaam zo snel mogelijk weer uit krijgt. Koop liever iets voor jullie samen. En geef hem de afstandsbediening. In het restaurant dat je ook nog even hebt gereserveerd.
   
 7. Dirty talk
  Je hoeft heus geen pornofilm na te synchroniseren, maar mannen vinden het nu eenmaal enorm opwindend als je wat spannends zegt tijdens de actie. Awkward? Welnee, simpel is goed genoeg: “Ik kon alleen maar aan jou denken onder de douche…” Weet hij veel dat je na een snelle washand in je oma-onderbroek schoot om de administratie weg te werken. En als je ziet hoe hij reageert op deze nieuwe dimensie in jullie seksleven, vraag je je af waarom je dit niet al veel eerder deed. “O, schatje, dit was echt de beste seks ooit.”

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >