Horoscoop mei: Steenbok

24.04.2019 12:07
winterhoroscoop Steenbok

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Steenbok (22 december – 20 januari)

De meivakantie levert sowieso veel gezellige momenten op met je kinderen, maar het grootste deel van de maand kan een feestje worden als je de juiste keuzes maakt. Tot 21 mei is de opdracht om zoveel mogelijk te genieten en te ontspannen, want daarna gaat het tempo omhoog en wordt er weer veel van je verwacht.

 

Focus op je gezin

Focus je de eerste weken op je gezin/huis en familie. Je zelfvertrouwen is uitstekend en je staat te popelen om te werken aan je doelen. Dat kan van alles zijn: je financiën, je baan, je gezondheid. Doorzettingsvermogen is je niet vreemd, dus je mag rekenen op succes. Jij geniet altijd van nieuwe uitdagingen en dat is nu niet anders. Je zit in een opwindende flow!

 

Lees ook

‘Mijn vriend en ik hebben de taken goed verdeeld. Op papier. In de praktijk draai ik overal voor op' >

 

Gekibbel

De liefde houdt er helaas een ander tempo op na en verloopt wat minder dan je lief is. Jullie zitten nu niet op dezelfde golflengte en dat veroorzaakt soms irritaties. Je hoeft echt niet alles binnen te houden, maar uit je kritiek voorzichtig. Het scheelt gewoon echt veel gekibbel.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?

Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >