Horoscoop mei: Kreeft

24.04.2019 12:09
winterhoroscoop Kreeft

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Je voelt je lekker en dat komt ook omdat je duidelijk resultaat ziet van je harde werken. Dat geeft een boost zelfvertrouwen waar je vleugels van krijgt. Als het zo doorgaat, bereik je binnen de kortste keren je doel. Hou vol, Kreeft! Dit wil je niet door je vingers laten glippen.
 

Lees ook
9x fijne vrijmarkten op Koningsdag 2019 >

 

Vooruit denken

Het is een goed moment om de regie in handen te nemen en je positie te versterken op je werk. Het wordt gewaardeerd als mensen initiatief tonen, hard werken en vooruit denken. Allemaal kwaliteiten waarover jij beschikt en die je nu sterker naar de voren mag laten komen. Voor je financiën kan mei een prachtige maand worden. Verkoop spullen waar je niets meer aan hebt, of scoor zelf geweldige koopjes. Win- win. De liefde is ingewikkeld. Nog steeds. Er is geen gebrek aan liefde (in de meeste gevallen) maar een hardnekkig probleem met elkaar (willen) begrijpen. Als jullie allebei koppig blijven en zaken niet goed uitpraten, is machtsstrijd het gevolg.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >