Horoscoop mei: Boogschutter

24.04.2019 12:08
winterhoroscoop Boogschutter

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Deze maand draait het om relaties. Om de relatie met je partner, maar ook om de samenwerking met bijvoorbeeld je collega’s.
 

Je partner

Tussen jou en je partner is het hollen of stilstaan. De aantrekkingskracht is groot, maar de ergernissen óók. Het lijkt of jullie overal strijd om voeren en het vaak niet met elkaar eens wíllen zijn. De opvoeding/de kinderen kan hiermee te maken hebben. Als jullie allebei een stap zetten, is het probleem snel de wereld uit en komen je verwachtingen uit. Maar ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Prille liefde? Jullie zijn een mooie match, maar jullie moeten aan elkaars routines en gewoontes wennen. Dat heeft tijd nodig en acceptatie van elkaars eigenaardigheden.
 

Lees ook
‘Mijn vriend en ik hebben de taken goed verdeeld. Op papier. In de praktijk draai ik overal voor op’ >

 

Volle agenda

Voor vriendschappen wordt mei een prachtige maand: verjaardagen, etentjes en borrels staan veel op de agenda. De eerste twee weken van mei zijn gezellig, maar ook vermoeiend. Dat je stiekem blij bent als de school weer begint, is logisch…
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >