Horoscoop maart: Tweelingen

25.02.2019 12:49
winterhoroscoop Tweelingen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Het draait om je werk en je reputatie. Als mensen je iets gunnen, krijg je waarop je hoopt. Nu wordt weer eens bewezen hoe belangrijk het is om goodwill te kweken.
 

Succes

Ja, dit kan een periode van oogsten worden. Succes komt. Hoe dan ook. Maar als blijkt dat je niet verder komt in je huidige baan, is dit een goed moment om op zoek te gaan naar iets beters. Soms ben je gewoon ergens klaar mee en komt er iets nieuws op je pad. Toch is het belangrijk om geen impulsieve beslissingen te nemen. Lees de kleine lettertjes, zorg dat al je vragen beantwoord zijn, vraag om helderheid en ga er niet klakkeloos van uit dat afspraken worden nagekomen. Niet alles is wat het lijkt! De komende weken staat Mercurius retrograde en dat betekent vaak dat er een hoop misverstanden en onduidelijkheden ontstaan.
 

Lees ook
67% van de moeders wil meer tijd met haar partner doorbrengen >

 

Aandacht verdelen

Nu jij het zo druk hebt, maak je minder tijd vrij voor je sociale leven en de liefde. Je partner klaagt misschien niet hardop, maar geeft wel signalen af dat je je aandacht wat beter mag verdelen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >