Horoscoop juni: Schorpioen

27.05.2019 10:06
winterhoroscoop Schorpioen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Stille wateren hebben diepe gronden. Deze uitdrukking is jou op het lijf geschreven. Als het over emoties, intense gevoelens en diepe inzichten gaat, ben jij expert. Je wroet net zo lang tot de waarheid boven tafel komt of tot je weet hoe de vork in de steel zit. Of het nu gaat over de liefde, een financiële kwestie of een situatie op het werk of in de familie.
 

Lees ook
Laat dat kind toch lekker los >

 

Klaargestoomd voor een nieuwe ronde

Dit is een periode om duidelijkheid te krijgen, maar ook om antwoorden te accepteren en los te laten. Dat is niet altijd makkelijk, maar als dingen niet meer bij je passen of als je er niet overheen kunt stappen, worden het struikelblokken. Als dingen niet gaan zoals je hoopt, focus je dan op jezelf. Wees vooral begripvol en zacht voor jezelf. Je leert momenteel veel en je toch al sterke mensenkennis wordt nóg beter. Je zou het misschien niet zeggen, maar eigenlijk ben je nu je kracht en uithoudingsvermogen aan het vergroten. Je wordt klaargestoomd voor een nieuwe ronde.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >