Horoscoop juli: Steenbok

24.06.2019 10:01
winterhoroscoop Steenbok

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Bereid je voor op een turbulente maand, Steenbok. De eclips van 2 juli heeft invloed op de liefde en op de samenwerking met anderen. Als de basis goed is, hoef je je geen zorgen te maken, maar relaties die niet functioneren worden er niet beter van. Integendeel. Voor slechte relaties kan dit een moment zijn waarop duidelijk wordt dat het over is. Maar nogmaals: alleen als de liefde op is. In alle andere gevallen is het gewoon tijd om meer te investeren in elkaar.
 

Lees ook
Relatiecrisis na de kinderen: ‘Misschien moeten we er maar mee ophouden' >

 

Nieuw

Toch ga jij de komende weken extra aandacht aan jezelf besteden. Een compleet nieuwe look is misschien (nog) te drastisch, maar je staat absoluut open voor iets nieuws. Je bent niet alleen bezig met je uiterlijk, maar je wil ook goed in je vel zitten. Vaak hangt het een samen met het ander en zo kan het dus gebeuren dat jij midden in de zomer ineens besluit neemt om een gezondere leefstijl te volgen. Per direct. Tja, niets verloopt op dit moment subtiel of voorzichtig.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >