Horoscoop juli: Maagd

24.06.2019 10:03
winterhoroscoop Maagd

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.


Maagd (24 augustus – 22 september)

Deze maand zijn het je vriendschappen en sociale contacten die extra benadrukt worden. Je sociale vaardigheden en flexibiliteit worden getest en tussen jou en iemand anders loopt het even niet zo lekker. De verschillen tussen jullie zijn duidelijk, maar verlies de overeenkomsten niet uit het oog, Maagd. Heb een beetje geduld en trek geen voorbarige conclusies. Soms zit iets heel anders in elkaar dan het lijkt.
 

Lees ook
Je relatie goed houden na de tropenjaren: ‘We groeiden volkomen uit elkaar' >

 

Op orde maken

Een tweede aandachtspunt is je administratie. Zorg dat die op orde is, bewaar aankoopbonnen en garantiebewijzen zorgvuldig want áls er iets mis gaat kan dat zeker rond de eclipsen van 2 en 16 juli gebeuren.
 

Toevallig

De tweede helft van de maand wordt bijzonder. Het regent toevalligheden. Als je hier op let, zie je dat je behoorlijk vaak seintjes krijgt die jou in een bepaalde richting lijken te sturen. Je intuïtie is sowieso sterker aan het worden en je interesse in spiritualiteit groeit. Het is ook geen toeval dat je mensen ontmoet die hier ook mee bezig zijn.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >