Horoscoop februari: Leeuw

25.01.2019 13:14
winterhoroscoop Leeuw

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Ook voor jou ligt de nadruk deze weken op je carrière. Er hangen veranderingen in de lucht en jij bent niet iemand die achteroverleunt en afwacht. Als je de laatste tijd een beetje hebt opgelet én luistert naar je intuïtie, weet je precies wat je nu moet doen. Of juist níet moet doen!
 

Lees ook
Hoe denken jij en je partner over geld? Door deze vragen zie je of jullie op één lijn zitten >

 

Veranderingen

De afgelopen maand was best pittig. Tussen jou en iemand anders lijken definitieve veranderingen te zijn ontstaan. Dat is niet leuk, maar het heeft geen zin om achterom te blijven kijken. Als loslaten lastig is (heel begrijpelijk), hou dan in ieder geval je lippen op elkaar en weiger om iets negatiefs te zeggen. Dit is echt een gevalletje ‘wie het laatst lacht, lacht het best.’ Je geduld wordt op de proef gesteld, maar het is tijdelijk, echt waar.
 

Schuif het niet voor je uit

Je kunt de komende weken veel bereiken, op voorwaarde dat je je focust op je doel. Een ingewikkelde financiële kwestie heeft nu aandacht nodig. Schuif het niet voor je uit, want dat gaat beslist geld kosten.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >