Horoscoop februari: Boogschutter

25.01.2019 13:13
winterhoroscoop Boogschutter

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.


Boogschutter (22 november – 21 december)

Je rent van hot naar her, bent continu in beweging en vindt ook nog tijd om te sporten. Toch lijk je je niet echt fit te voelen. Een hardnekkige verkoudheid, een kwaal of blessure laten je niet met rust. Blijf er niet te lang mee rondlopen, Boogschutter.
 

Lees ook
‘Moeders, trek jullie niets aan van wat anderen denken' >

 

Hectiek

Op je werk is het ondertussen extra druk en hectisch. Niet iedereen kan goed met de stress omgaan en dat leidt tot irritaties. De komende weken is het belangrijk om goed te letten op alles wat met communicatie te maken heeft. Je eigen houding en woordkeuze bepalen of een situatie in je voordeel werkt of niet. Een goede voorbereiding is nu extra belangrijk, want als je het slim aanpakt, moet het lukken om je zakelijke doel te bereiken.
 

Gezinsleven

Met de liefde gaat het prima. Jullie hebben het goed samen, maar het drukke gezinsleven slurpt veel energie. Juist daarom is het zo belangrijk om de komende weken bewust meer tijd voor elkaar te maken.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >