Horoscoop augustus: Waterman

22.07.2019 12:24
winterhoroscoop Waterman

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Stop de tijd! Voor jou is dit misschien de allerbeste maand van het jaar tot nu toe. Het gaat goed met de liefde, jullie zitten op dezelfde golflengte en jullie hebben – eindelijk – tijd om samen en met de kinderen door te brengen. Voeg daarbij de vakantie en gezellige, lange zomeravonden met vrienden en jij bent helemaal happy.
 

Lees ook
Smoesjes om eigen bestwil >

 

Rust

Wel jammer dat je een beetje lijkt te tobben met een kwaaltje. Als je je zorgen maakt of als het niet weggaat, maak dan een afspraak met de huisarts. Aan rust lijk je sowieso meer behoefte te hebben en het is helemaal niet gek dat je een aantal uitnodigingen aan je voorbij laat gaan. Vind je een leugentje om bestwil niet kunnen? Wees dan gewoon eerlijk. Mensen die jou goed kennen zullen je het niet kwalijk nemen. Op je werk lijkt het momenteel een beetje tam en voorspelbaar. Misschien niet inspirerend, maar je kunt er op dit moment niets aan doen. Laat los!
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.