Horoscoop augustus: Tweelingen

22.07.2019 11:46
winterhoroscoop Tweelingen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Communicatie, contacten met anderen, dingen regelen, veel praten en nieuwe dingen leren. Het zijn stuk voor stuk zaken waar je goed in bent of interesse in hebt. De komende weken kun je je hart ophalen en met dit thema aan de slag te gaan. Nu kun je vooruitgang boeken, een knoop doorhakken, iets afsluiten of aan iets nieuws beginnen. Leuk: je hebt een neus voor koopjes en een talent om te onderhandelen. Dat gaat beslist iets opleveren. Nu er een nieuw schooljaar voor de deur staat, is dat misschien een goed moment om je hongerige geest te voeden of je aan je ambities te werken.
 

Lees ook
‘Ik leer mijn kinderen dat het moederschap en een carrière prima samengaan’ >

 

Extra

Voor je financiën wordt het een mooie maand, met kans op extra veel verdiensten, omzet of een beterbetaalde baan. In de liefde zie je weer vooruitgang en langzaam maar zeker verdwijnen de wolken omdat jullie nu zaken rustig en goed uitpraten. Het is maar goed dat dingen veranderen en dat niets blijft zoals het is!
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.