Horoscoop augustus: Steenbok

22.07.2019 12:35
winterhoroscoop Steenbok

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Nu je lekker bent uitgerust, op vakantie bent geweest en de kinderen zich beginnen te vervelen, is het duidelijk: school mag weer beginnen en jij bent weer klaar om aan de slag te gaan.
 

Lees ook
9x ouders die (meer dan) blij zijn dat school weer is begonnen >

 

Uitdagingen

Er liggen weer pittige uitdagingen op je te wachten, maar jij vindt het heerlijk om ze één voor één op te lossen. Vooral als je tegen problemen aanloopt of ontdekt dat zaken niet gaan zoals ze moeten gaan, moet je in actie komen. Negeer problemen niet, maar duik er boven op. Zelfs als je geen leidinggevende functie hebt, verwachten mensen dit van je. Zit je al een tijdje te wachten op antwoorden op je vragen of om meer duidelijkheid van je werkgever? Kaart het aan en kom voor jezelf op. Vergeet ook niet om jezelf te verwennen. Die schoenen, tas of jas heb je misschien niet strikt nodig, maar je wordt er wel erg blij van. De liefde is wisselend, maar dat hangt ook af van jouw inzet en belangstelling.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.