Horoscoop augustus: Kreeft

22.07.2019 11:38
winterhoroscoop Kreeft

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Je lijkt ergens op te wachten, maar weet je zelf eigenlijk waarop? Op het perfecte moment? Een startschot? Een aanbod? De –relatieve- stilte is voor jou de kans om aan je doelen te werken. Eén ervan heeft te maken met je financiën. Geld is weliswaar niet het belangrijkste, maar je hebt het wél nodig om je dromen te realiseren. Augustus is bijzonder geschikt om je te focussen op geld, je onafhankelijkheid, je bestedingsruimte enzovoort.
 

Lees ook
‘Na die vakantie ben ik meteen gaan solliciteren’ >

 

De beste prijs

Waarschijnlijk heb je recent goed nieuws gekregen of verwacht je dat ieder moment. Als je op zoek bent naar een (andere) baan, verkoop jezelf dan zo goed mogelijk en voor de beste prijs. Lastig, maar je verdient het beste, Kreeft! De tweede helft van augustus voelt als heel druk, maar je bent vooral druk in je hoofd. Je moet ineens zoveel en zaken die lange tijd stil lagen, komen nu in beweging. Tegelijkertijd! Laat je niet opjutten en kies eerst wat voor jóu of je gezin het belangrijkst is.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement.