Horoscoop april: Maagd

25.03.2019 10:10
winterhoroscoop Maagd

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Maagd (24 augustus – 22 september)

Jij bent nog steeds enorm gefocust op de liefde. De rest is haast bijzaak. Als de liefde goed gaat, gaat het goed met jou. Je zit in een flow, een haast onwerkelijke sfeer. Dit heb je nooit eerder meegemaakt, maar je geniet er met volle teugen van. Tenminste… als de gevoelens wederzijds zijn. Je verwachtingen zijn extreem hoog en daardoor bestaat het gevaar dat je teleurgesteld raakt en overgevoelig reageert.

 

Structuur

Je financiën hebben behoefte aan meer structuur. Je bent – voor jouw doen – vrij roekeloos en impulsieve beslissingen kunnen teveel kosten. Je kunt op een vrij eenvoudige manier veel geld besparen. Vergelijk prijzen en wees wat voorzichtiger als je banksaldo dat nodig heeft.

 

Lees ook

Bankrekening: ‘Mama, misschien moet je nu toch echt eens gaan sparen' >

 

Samenwerken

Deze weken is het vooral de bedoeling om samen te werken met anderen. Teveel je eigen gang gaan, levert weinig op. Integendeel; je hebt nu de goodwill en hulp van anderen nodig om verder te komen.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?

Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >