Driejarige geeft verjaardagsfeestje in horrorthema (en de foto’s gaan viral)

25.06.2019 12:11
kinderfeestje horrorthema

Een partijtje in Peppa Big-stijl of met Frozen-thema? Niet voor deze driearige peuter uit Amerika. Zij verkleedde zich op haar verjaardag als een demonische non. 

De horrorfilm The Nun gaat over een priester met een spookachtig verleden en een demonische non. Veel te eng voor kinderen, maar de Amerikaanse peuter Lucia Trujillo Brown kan er wel om lachen. Sterker nog, ze wilde zich per se verkleden als non op haar derde verjaardag:

 

 

In de herhaling

Hoe het idee is ontstaan? ‘Mijn dochter logeerde een keer bij haar oma’, vertelt de moeder van Lucia. ‘Ze gingen een film kijken en oma vroeg haar kleindochter wat zij wilde zien. Lucia koos voor The Nun. Oma vertelde dat het geen kinderfilm was, maar Lucia stond erop.’ Hoewel de oma dacht dat haar kleindochter zou schrikken, gebeurde het tegenovergestelde. ‘Ze bleef tot het einde geboeid kijken en heeft de film daarna zelfs nog een paar keer gezien.’

 

Lees ook:
‘Verjaardagsfeestjes geven voor mijn kinderen? Ik ben ermee gestopt’ >

 

Toen haar dochter laatst 3 jaar werd en zich als non verkleedde – en haar vriendinnetjes vrolijk meededen – plaatste ze foto’s op social media. Die gingen al snel viral: 

 

 

 

We zijn benieuwd wat de kleine meid bedenkt voor haar vierde verjaardag…

 

Bron: Scary Mommy

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >