Dít zijn de leukste kerstcadeaus voor je moeder, zus of vriendin

15.12.2020 14:00

Wil je een dierbare vrouw in jouw leven verrassen met kerst? Deze cadeaus zijn ongetwijfeld een schot in de roos.

Van lavendel tot bergamot: welke je ook kiest, geurstokjes laten je huis tijdens de feestdagen heerlijk ruiken. Wij zetten de fijnste geuren voor je op een rij.

 

Niets lekkerder dan ’s winters zwijmelen bij een goed boek onder een dekentje. Wij hebben de top 10 best verkochte boeken van dit moment geselecteerd – opdat je zeker weet dat je haar een goed exemplaar cadeau doet.

 

Hé, zeg eens eerlijk: hier doe je toch elke wijnliefhebber een plezier mee? En hij is zo groot dat je er zelfs je wekelijkse boodschappen in kunt doen.  Bestel de Kek Mama-canvastas hier.

 

Lees ook
Optuigen maar: 11x de mooiste kunstkerstbomen >

 

Oké, parfum is misschien niet het origineelste cadeau, maar wel een die altijd in de smaak valt. Dol op een bloemige geur? Of ga je liever voor een mix van kastanje? Hier vind je de populairste geuren van dit moment.

 

Nu mondkapjes op veel plekken verplicht zijn, kun je net zo goed uitpakken met een gezellig printje. Deze van Liu Jo zijn verkrijgbaar in een set van twee en passen bij elke outfit. Daarbij kun je ze zelf stellen naar de gewenste grootte. Bestel ze hier

 

Er is niets lastiger dan een kind fotograferen, weet ook actrice en moeder Tanja Jess als geen ander. Daarom ontwikkelde ze samen met topfotograaf Jeroen Swolfs de ‘Photo Class Smartphone voor Mama’: een online fotocursus speciaal voor moeders. En het mooie: bestel je ‘m nu, dan krijg je maar liefst 20% korting én ontvang je jouw aankoop op een mooie giftcard voor onder de boom. Is dat niet het perfecte cadeau?

 

Fruitig, direct, uitdagend en de perfecte combinatie van alcohol, suiker en zuren. Zo uniek dat je ‘m alleen op speciale gelegenheden wilt openen. Bestel ‘m hier

 

Deze fantastische set van Elizabth Arden bevat drie producten voor een dagelijkse verzorging: de Eight Hour Cream Skin Protectant, Eight Hour Cream Lip Protectant SPF15 lipbalsem én Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment handbalsem. Perfect om huid, handen en lippen ’s winters een boost te geven. Bestel de set hier

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >