Fijn cadeau voor onder de boom: 7x lekkere geurstokjes

09.12.2020 15:22
geurstokjes huis cadeau onder kerstboom Beeld: Shutterstock

Van lavendel tot bergamot: welke je ook kiest, één van deze sets geurstokjes laten je huis tijdens de feestdagen heerlijk ruiken.

Je kunt ze plaatsen in je toilet, woonkamer of slaapkamer. Maar geurstokjes passen ook prima in de gang, zodat je bezoek meteen in een heerlijke geur binnenkomt. Kies je voor meerdere sets in huis? Ga dan voor verschillende geuren, zodat je in iedere ruimte verrast wordt.

Als je een liefhebber bent van geurstokjes en ze vaak gebruikt, zul je merken dat het parfum snel opraakt. Om dat te voorkomen geven we je een aantal tips:
 

Doseer je stokjes

Zet niet alle stokjes in één keer in je diffuser, maar bewaar er een aantal. Zo trekt het parfum niet meteen in alle stokjes en kun je er langer van genieten.
 

Draai ze om

Het is belangrijk dat je stokjes niet uitdrogen. Draai je stokjes daarom één keer per week om, zodat de geur zich goed blijft verspreiden.
 

Plaats de diffuser niet op een warme plaats

Warmte zorgt er namelijk voor dat het parfum sneller op raakt. Dus plaats je diffuser niet in de volle zon of pal boven je verwarming.
 

Lees ook:
VIDEO: Je bank of poef ruiken hierdoor weer superfris! >

 

Ben je op zoek naar een nieuwe set geurstokjes of wil je ze cadeau geven met kerst? Wij zetten een paar heerlijke geuren voor je op een rij.

 

Winters

Cedar en sinaasappel: de perfecte combinatie voor een winterse geur. Je huis ruikt er ongeveer drie maanden heerlijk mee.

Koop ‘m hier.

 

Kruidig

Een intense, kruidige geur met een tikje munt en hout. Liever iets minder sterk? Dan ga je voor de lichte fles met thee en kardemom.

Bestel ze hier.

 

Fris

Zin in een fris luchtje? Deze geurstokjes verspreiden de geur van komkommer en meloen. En voor dat prijsje koop je direct een nieuwe set zodra het parfum op is.

Hier bestel je ze.

 

Natuurlijk

Een natuurlijke geur voor je toilet of badkamer, in een stijlvol flesje. De betonnen houder kun je er eenvoudig afhalen om de stokjes om te keren.

Bestel ‘m hier.

 

Set

Topcadeau voor onder de kerstboom: je geeft niet alleen geurstokjes, maar ook een prachtig houten plateau met kaarsen.

Koop de set hier.

 

Uniek

Kost een paar stuivers, maar dan heb je wél een unieke geur in huis van rum en saffraan. Bovendien gaan de stokjes maar liefst een half jaar mee.

Koop ze hier.

 

Relaxing

Eén van de populairste geuren, misschien wel omdat lavendel een ontspannend effect zou hebben? Het is in elk geval het proberen waard.

Hier koop je de stokjes.

 

Bron: RTL Nieuws

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >