Optuigen maar: 11x de mooiste kunstkerstbomen

02.12.2021 09:22
mooiste kunstkerstbomen

Haal die ballen en slingers maar van zolder, want met één van deze kunstkerstbomen zit je wel gebakken tijdens de feestdagen. We hebben de mooiste voor je geselecteerd. 

Bo(o)mvol takken

Eén van de pluspunten van een fake kerstboom, is dat-ie weinig open plekken heeft. En dat kun je zeker zeggen van dit fijne model, want de groene takken gaan helemaal tot aan de bodem: des te meer ballen en slingers kun je erin hangen.

Hier koop je ‘m

 

Met laagje sneeuw

Een prachtige boom die voorzien is van een subtiel wit laagje: alsof je ‘m zó hebt meegenomen uit een besneeuwd bos. 

Koop deze kunstboom hier

 

Vrolijk deuntje

Het kan natuurlijk nog veel fraaier: deze boom laat het zelf sneeuwen en speelt tegelijkertijd vrolijke kerstmuziek. Oh, en geen zorgen dat je daarna moet stofzuigen, want de vlokken dwarrelen gewoon in de uitgeklapte paraplu. 

Deze wil ik hebben

 

Lekker smal

Heb je weinig plek in huis voor een grote boom? Dan ga je voor deze dunne variant. Niet geschikt voor grote ballen, wel voor een paar fraaie slingers van boven tot onder.

Koop de boom hier

 

Lees ook:

Kerstboom kopen en optuigen met kinderen: zó pak je dat aan >

 

Lekker winters

We hopen er élk jaar op, maar het is alweer even geleden dat we een witte kerst hadden. Laat het niet van de weergoden afhangen en zet een besneeuwde kerstboom in de woonkamer. Net zo gezellig (en minder gedoe dan echte sneeuw).

Doe mij deze maar

 

Mini boom

Als je liever een klein, bescheiden boompje in je woonkamer hebt staan, dan ga je voor deze. Hij is kleiner dan een meter en wordt geleverd in een jute zak – scheelt je ook gedoe met een standaard.

Bestel de mini kerstboom hier

 

Met dennenappels

Hang er je eigen ballen, houten sleetjes en glazen engelen bij, en samen met de sneeuw en dennenappels is je boom in no time klaar. 

Bestel ‘m hier

 

 

Net echt

Het is dat je ‘m niet ruikt, anders zou je denken dat het een echte boom is. De naalden van deze luxe kunstboom van 150 cm kun je namelijk niet van de echte onderscheiden. 

Deze boom past perfect in mijn huis

 

 

Nog meer leuke inspiratie voor de feestdagen?

Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >