Dit waren volgens jullie de leukste berichten van de maand april

28.04.2016 08:57

Van een twitterende vader tot aan een prachtcolumn van Roos Schlikker. Dit waren volgens jullie de leukste berichten van de maand april. Reden genoeg voor een fijn top-5 lijstje.

1. 10x originele zwangerschapsaankondigingen van celebs

Victoria Koblenko maakte haar zwangerschap bekend met een fantastische foto. En ze is niet de enige die haar zwangerschap op een originele manier met de wereld deelt. Deze beroemdheden zoals Beyonce en Wesley Sneijder gingen haar voor.

2. Column Roos – Pluisje

Roos Schlikker schreef dat ze haar zoon Róman al sinds zijn geboorte ‘Pluisje’ noemt. En hoewel Róman inmiddels vier jaar oud is en zijn fluffy babyharen allang vervangen zijn door stevige bruine krullen, is hij altijd Pluisje blijven heten.

Roos: “Róman is ons lichtgewicht, ons Pluisje, de jongste die ik moet beschermen. Het vervelende alleen is dat hij zich niet makkelijk laat beschermen. Vanaf het moment dat hij kon praten, riep hij “Zelluf doen!” en terwijl zijn broer er luiwammerig van geniet te worden bediend (“Aaaah, doe jij mijn veters?” “Mag ik een boterhammetje? In stukjes?” “Veeg je mijn billen af?”), mag ik Róman niet helpen. Met niets.”

3. Sem en Sophie meest populaire kindernamen

Afgelopen maand maakte de SVB de meest populaire kindernamen van het afgelopen kwartaal bekend. Niet Liam en Emma (zoals in 2015), maar Sem en Sophie waren aan het begin van 2016 het populairst onder de Nederlandse ouders. Zo’n 169 jongens en 163 meisjes mogen zich gelukkig prijzen met deze naam.

4. Dit is de grappigste vader van Twitter

Soms zijn je kinderen zo grappig, dat je het graag deelt met de rest van de wereld. De Amerikaan James Breakwell heeft dat ook. Dagelijks twittert hij via het account @XplodingUnicorn over de gesprekken die hij met zijn vier dochters voert. En die zijn hilarisch.

5. Fotoserie: moeder legt alles vast met een selfiestick

De Russische moeder Skorobogatova Yuliya heeft het maar wat druk met haar pasgeboren baby. Met een selfiestick en een dosis humor legt ze het dagelijkse leven met haar kind vast.