BN'er-moeders op Instagram

Van toneel spelen tot een vrijdagavond-dip: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

En de Oscar gaat naar...


Mooie foto


Lief

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend! 💕 #jackierey #liefde

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op


'Goedgekeurd'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dinner time, macaroni kaas, thanks @pennandinkny #goodfood #pennandinkny

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op


Vrijdagavond-dip

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallelujah it’s Friday! #fridaynightdip #luikendicht Nog Netflix tips?

Een bericht gedeeld door S O P H I E (de Buisonjé) (@sophiedbuisonje) op


Lees ook
Éven rust: 10x Netflix-films en series voor volwassenen >

 

More content below the advertising

Outfit of the day

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍 Home Sweet Home

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op


Voor al die overtollige pepernoten...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heb je hartstikke veel kruidnoten liggen? Je kan ze ook in stoofpotten gebruiken. Dat geeft echt een Sint-tint. Deze stoof is vegan mrt jackfruit. Een vrucht met vleesstructuur. Trust me je zal het vlees niet missen. Jackfruit-kruidnoten stoof 1 blik jackfruit (500 ml) handje bloem 1 teentje knoflook 1 ui 1 wortel 2 stengels bleekselderij 1 laurierblad 2 kruidnagels 1/2 theelepel korianderpoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 1/2 theelepel nootmuskaatpoeder 1 theelepel mosterd 40 gram kruidnootjes 350 ml groentebouillon 70 gram tomatenpuree Giet het vocht van de jackfruit, was in een vergiet en trek voorzichtig in stukken. De harde stukjes van de kern kun je kleiner snijden en erbij doen. Bestrooi de jackfruit heel licht met wat bloem. Snijd de ui in ringen, hak de knoflook fijn en snijd de wortel in kleine blokjes. Verhit wat zonnebloemolie in een koekepan en bak de jackfruit hard aan, tot het een beetje bruin is. Zet apart. Verhit in een braadpan nog wat zonnebloemolie en bak op zacht vuur de uien. Als ze glazig worden voeg je de knoflook, wortel, bleekselderij en alle kruiden en specerijen toe. Laat alles zachtjes aanfruiten en voeg dan de tomatenpuree, mosterd en de jackfruit toe. Meng alles goed en blus af met de bouillon (je kunt hier ook een beetje donker bier voor gebruiken). Verkruimel de kruidnoten, roer erdoor en doe de deksel op de pan. Laat op zacht vuur ongeveer een half uur tot een uur stoven tot je stoof zacht en ingedikt is. Als het te droog wordt, voeg je een beetje extra water of bier toe. Serveer met brood of rijst #vegan #jackfruit #sint #stoofpot #brood #recipe #food

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >