Dit plaatsten BN’er-moeders deze week op Instagram

12.09.2018 10:39
BN'er-moeders op Instagram

Van photobombers tot nieuwe familieleden: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN’er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Prachtige foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• HELLO WORLD • wij zijn er weer! #MiroCem #8weeks

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky) op

Vaders, je weet wat je te doen staat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dames opgelet: dit is wat een kanon van een @dyson V8 absolute stofzuiger met je partner doet… (ik quote de man: “dit is écht niet normaal hoor zo goed werkt dit ding) ? En hij heeft ook nog opzetstukjes voor kattenharen. In dit huis een must met een altijd verharende Main Coon ?Nee maar even alle gekheid op een stokje (wel eens bij stilgestaan hoe gek dat in het Engels klinkt: all madness on a small stick) ben zo gelukkig en dankbaar met deze superman. Terwijl hij de 13 vestigingen van SLA runt, traint hij ook nog eens voor een halve iron man aankomend weekend, eet hij plantbased én helpt hij actief mee in huis en met Ella. Hij is overigens sowieso opgeruimder dan ik. Even dus een kleine ode aan mijn liefste soulmate?. Check ook even de tweede foto: je ziet wel wie wat doet in dit huishouden.. zo’n moeder zo’n dochter 😉

Een bericht gedeeld door Nina Pierson (@ninapierson) op

Photobomb

Welkom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons meisje is geboren! Welkom lieve Véda Somogyi? 09.09.18

Een bericht gedeeld door Noëlle (@noellesomogyi) op

Gefeliciteerd

Lees ook

Dit plaatsten BN'er-moeders deze week op Instagram >

 

De denker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bobby’s mood today. #lepenseur

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

In stijl mama ophalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Klaar voor de herfst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie moet voor jou deze pompoenkoekjes bakken? De pompoenen liggen weer overal te koop langs de weg. Vandaar even een gouden oude voor jullie. Recept hieronder! Ingrediënten 1 kleine pompoen 400 gram zelfrijzend bakmeel 1,5 theelepel 5 spices 1 theelepel vanille extract 2 eieren 150 gram ongezouten zachte boter 180 gram fijne suiker Poedersuiker om te bestrooien Bereiding Verwarm de oven voor op 150 graden. Snij de pompoen doormidden. Haal de pitten eruit. Leg op bakpapier met de schil naar boven in de oven. Haal na een uur uit de oven. Trek de schil eraf en pureer. Draai de temperatuur van de oven naar 170 graden. Meng de pompoenpuree samen met de boter, eidooiers, bloem en suiker goed door elkaar. Maak hoopjes met een ijslepel die je hebt ingevet met zonnebloemolie. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg voor genoeg ruimte tussen de koekjes. Smeer met een kwastje de bovenkant van de koekjes in met het los geklopte eiwit. Zet 20 minuten in de oven. Laat de koekjes daarna afkoelen op een rooster en bestrooi ze met de poedersuiker.

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

 

 

Nog meer Kek Mama?

Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >